Întrebări frecvente - aplicație web carduri fidelitate

Sigur ca da. Se pot utiliza atat carduri tiparite in prealabil de catre dvs. care au coduri de bare/QR unice, cat si carduri digitale care vor fi generate automat de catre sistem.

Exista aceasta posibilitate dar sistemul nostru va permite utilizarea oricaror carduri atata timp cat sunt unice in cardul organizatiei dvs.

Dupa inregistrarea cardului digital din contul dvs. clientul va primi automat datele de conctare pentru a vedea cardul si punctele disponibile pe card.

Da, se pot personaliza cu datele/ logo-ul firmei dvs., si culorile reprezentative. Pentru accesarea setarilor de peronalizare accesati meniul SETARI din contul, dvs. de administrare.

Nu este obiectul nostru de activitate tipărirea cardurilor, dar, dacă doriți să utilizați carduri fizice (tipărite), vă putem recomanda firme care se ocupă exclusiv de acest lucru. Totuși, noi vă recomandăm să luați în calcul utilizarea exclusivă a cardurilor virtuale iar in acest caz nu veți mai avea nevoie de nimic în afară de platforma CardApp !

Abonamentul va da accesul la platforma cloud de gestionare a cardurilor de fidelizare a magazinului dvs. Nu trebuie sa descarcati sau sa instalati nimic pe calculatorul dvs, totul se va desfasura online, prin browser-ul web al dispozitivului dvs. conectat la internet.

Daca doriti ca inregistrati si sa oferiti clientilor dvs. carduri de fidelitate fizice (tiparite), veti avea nevoie de un cititor de carduri fizic (in jur de 100 de lei) sau de o aplicatie de scanare a codurilor de bare/ QR codurilor instalata pe unul sau mai multe telefoane mobile.

Nu! Totul a fost conceput simplu, totul se face din browser-ul tău web. Oricum, te ajutăm atunci când vei avea nevoie.

Dupa achizitionarea cardurilor de bonus cu coduri de bare/ QR unice de la firme de specialitate (tipografii, etc), pe masura ce incepeti sa le utilizati, acestea vor trebui scanate si inregistrate in sistem de catre operator. Daca doriti, puteti folosi si sau EXCLUSIV cardurile de fidelizare digitale generate automat de sistem, carduri care vor fi transmise clientilor dvs. prin SMS sau EMAIL.

Fiecare card va fi asociat unui client iar in baza de date se va regasi tot istoricul clientului in relatia cu afacerea dvs (puncte bonus acumulate, plati efectuate, recomandari, etc). Astfel, la o singura scanare a cardului veti avea acces instant la datele clientului, punctele bonus acumulate, istoric cumparaturi, etc si veti putea utiliza punctele bonus pentru reduceri la noi abonamente sau produse. Cientul va fi astfel fidelizat si va efectua mai multe achizitii in cadrul firmei dvs.

Pentru mai multe detalii accesati acest link

Am conceput platforma pentru a putea fi utilizata de catre toate tipurile de afaceri fie că sunt la început de drum sau nu. Astfel, prețurile pornesc de la doar 10 lei/ lună pentru un abonament Bazic.

Mai multe detalii in meniul PRETURI

Puteti achita abonamentele folosind plata cu cardul sau prin transfer bancar. Platile cu cardul sunt securizate si se efectueaza pe pagina oferita de Banca Transilvania. FN WEB SOFT NU stocheaza datele cardului dvs.

Se achizitioneaza un singur abonament in functie de necesitatile dvs. Se pot conecta la aplicatie un numar nelimitat de utilizatori din locuri diferite.

Da. Puteti folosi aplicatia CardApp exclusiv pentru carduri cadou. De asemenea, exista posibilitatea sa o puteti folosi atat pentru gestionarea cardurilor de fidelitate cat si pentru cardurile cadou. Va rugam sa ne contactati.

Da. Pe pagina generare card cadou nou aveti optiunea de a trimite cardul cadou direct beneficiarului final prin SMS sau email.

Da, cardurile cadou se pot personaliza cu datele/ logo-ul firmei dvs., si culorile reprezentative. Pentru accesarea setarilor de peronalizare accesati meniul SETARI din contul, dvs. de administrare.

Nu ati găsit răspunsul la nici o întrebare?
Sugerați o întrebare.

Adresa dvs. de email

Întrebarea dvs.

Am citit si accept Nota de informare prelucrare date a FN WEB SOFT*

Caracteristici intuitive, rezultate excelente


Nu necesita descarcare sau instalare

Foarte usor de configurat

Inregistrarea si gestionarea datelor clientilor

Calcul automat al punctelor de pe card obtinute in urma cumparaturilor

Carduri de fidelizare fizice sau digitale emise de platforma

Rapoarte si statistici

Carduri digitale personalizate

Transmiterea cardurilor prin SMS sau EMAIL.

si alteleDe reținut:


- Acest sistem nu este un soft de vânzare, ci este o platformă web independentă prin care se pot gestiona clienții și cardurile de fidelizare ale acestora. În momentul efectuării unei cumpărături, cardul clientului va fi scanat folosind un cititor de coduri de bare/QR cod sau de telefonul mobil (dacă nu aveți cititor de carduri).

- La înregistrarea/ emiterea unui card nou, o persoană responsabilă în relația cu clienții va trebui să introduca în platformă câteva date de identificare a clientului - nume, telefon, email.

- Este nevoie de conexiune la internet și de conectarea la platformă folosind numele de utilizator și parola dvs., de pe unul sau mai multe dispozitive.

Dacă încă ai nelamuriri, te rugăm să ne contactezi!Încearcă platforma CardApp pentru 14 zile.

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna banii înapoi. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mesaj și îți vom da banii înapoi.
Nu e nevoie să ne oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.

Vrem să ne asigurăm că platforma CardApp este exact ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta. Această garanție nu are condiții ascunse.
* comisioanele bancare de transfer (daca exista) se vor scadea din valoare de rambursat.


Aplicatie software cloud de gestionare a cardurilor de fidelizare ale clientilor

Carduri de fidelitate fizice/ digitale
Carduri cadou fizice/ digitale
Gestionare clienti si tranzactii
NOU! Programari clienti si notificari automatizate email/ SMS

Card App


Card App un serviciu FN WEB SOFT SRL
Strada Republicii, nr 27, Bl. Dacia, Sc.B, Apt.2,
135100, Fieni, Dâmbovița
ROMÂNIA

Nr. Înmatriculare: J15/1177/2019
CUI: 41303982

Email: contact@cardapp.ro

Apreciem like-ul tău Follow Me on Facebook